enjoy C:

home message theme

LOOK AT THE CAT - me every time there is a cat regardless of the situation (via sail-across-the-universe)

(Source: spockular, via alymayholt)

lohanthony:

predictively:

tactictaco:

pointmybodyouttosea:

i can watch this for hours

fuck you and your steady hand :’(

sorry for the porn

this is so soothing
namyrashid:

Greece memang cantik. Keterlaluan cantik. Tapi i got to grab this chance to be in Iceland. Sama macam aku guna my last money untuk beli tiket ke istanbul instead of balik ke Bali Indonesia.
Kawan kawan aku terkejut. Kenapa aku tiba tiba ada di istanbul. Aku harap from now on mereka dah sedar yang sebenarnya aku ni memang random, spontaneous and unpredictable. Selalu dalam hidup aku memang aku tak ikut pun apa yang aku dah plan awal awal. Memang aku selalu end up kat tempat lain, dengan orang lain and buat benda lain.
And always, yang aku tak plan tu lah yang lebih baik and better decision (adventure) berbanding yang previous one.
pupkinzade:

***
I have so much of you in my heart. - John Keats (via stevenbong)

(Source: you-and-me-are-the-world, via langleav)

the-t-money19:

. on We Heart It - http://weheartit.com/entry/111475157
facey0urfears:

I love him.. A little.. on We Heart Ithttp://weheartit.com/entry/100693827/via/Nannaglaaw
<---DONT REMOVE---->